Meteorologia
Societat 25/10/2011

Dos dies de treva amb ambient assolellat i radiant

Tant dimarts com dimecres tindrem una situació molt tranquil·la, només a primera hora hi haurà alguns núvols baixos i algun banc de boira

Laura Ventolà
1 min

BarcelonaEl front que ens va creuar ahir dilluns ja és història i ara mateix es troba situat i deixant alguns registres de precipitacions sobre les Illes Balears. El total de l’episodi de pluges ens ha deixat aquí a Catalunya alguns registres de 53 litres per metre quadrat a Barcelona Raval, 145 a Malgrat de Mar, 33 a Llanars, 120 a Blanes, 101 a Castell d’Aro o 28 a Girona. Registres molt irregulars, on les grans quantitats s’han concentrat bàsicament a la costa amb intenses pluges, mentre que en alguns punts de l’interior les quantitats han sigut ben minses.

Avui serà un dia totalment diferent, amb una situació molt tranquil·la i un dia molt estable. El sol s’imposarà arreu i només a primera hora del matí tindrem alguns núvols baixos, restes del front d’ahir, i algun banc de boira sobretot en les fondalades interiors. Per tant avui i demà tindrem un cel radiant amb unes temperatures molt suaus al migdia entorn dels 20/24 graus i només a primera i última hora notarem l’ambient de tardor. Per tant tenim un parell de dies per endavant de pausa però a l’espera d’una nova borrasca que ens portarà una tongada de pluges generalitzades, generoses i intenses que es podrà allargar fins dissabte. Tot dependrà d’on s’acabi col·locant la borrasca per veure si ens portarà aiguats forts o, en tot cas, pluges generalitzades.

Al País Valencià i les Illes Balears, tant avui dimarts com demà, també hi haurà una situació d’estabilitat. Només al nord de les Illes quedaran ruixats del front d’ahir, i dimecres també serà un dia esplèndid amb temperatures molt suaus.

Trobareu la previsió actualitzada del vostre municipi a ara.cat/meteo.

stats