Trànsit
Societat 29/10/2011

Dos accidents provoquen dos morts a la N-II i l'AP-7

Els accidents han tingut lloc aquesta matinada a Capmany i a l'altura de Sant Celoni. Un tercer vehicle ha sortit de la via a l'AP-7, a Mollet del Vallès, i ha provocat un ferit greu

Ara
1 min

Aquesta matinada s'han registrat dos accidents mortals a la N-II, a Capmany, a l'Alt Empordà, i a l'AP-7, a Sant Celoni.

Els Mossos han rebut l'avís d'accident al quilòmetre 770 de la N-II; per causes que encara s'investiguen, un turisme ha sortit de la via i el conductor –i únic ocupant del vehicle, de 34 anys i de nacionalitat francesa– ha resultat mort. Mossos d'Esquadra, quatre vehicles de bombers i dues unitats del SEM s'han desplaçat al lloc del sinistre on, durant dues hores, s'ha donat pas alternatiu a la via.

El segon accident ha tingut lloc a l'AP-7 passades les cinc de la matinada i s'hi han vist implicats dos vehicles, de matrícula espanyola i francesa. El conductor del vehicle amb matrícula francesa, un home de 19 anys, ha resultat mort; el segon dels ocupants ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a la Vall d'Hebron i el tercer ha estat atès pel SEM i evacuat a l'Hospital de Sant Celoni. L'AP-7 en sentit Barcelona ha estat tallada durant més de dues hores i els vehicles s'han desviat pel voral.

Aquesta matinada s'ha registrat un tercer accident a l'AP-7, a l'altura de Mollet del Vallès. El conductor ha resultat ferit greu després que el seu cotxe sortís de la via i ha estat evacuat també a la Vall d'Hebron.

stats