Societat 04/03/2012

Duran defensa Eurovegas com una opció més, tot i el risc que creixi la prostitució "de luxe"

El portaveu de CiU al Congrés dedica un nou post al seu web a reflexionar si en temps de crisi es pot renunciar a un projecte "que crearà llocs de treball per construir-lo i mantenir-lo"

Ara
1 min

BarcelonaEl secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, creu que és "compatible" que Barcelona aposti tant per la capitalitat mundial de la telefonia mòbil com per un projecte turístic com l'Eurovegas.

Duran creu que la proposta del magnat Sheldon Adelson s'ha d'"entendre" com "un complement i mai com un model substitutori de la Barcelona turística actual, comercial, industrial i innovadora". Assegura que no es faran excepcions a l'hora de fer complir la llei.

En una nota al seu web, Duran reconeix que el projecte podria fer augmentar la prostitució "de luxe" als hotels del complex i es llança algunes preguntes: "¿es combat via prostituta-prostitut o via client? Si n'hi ha d'haver, ¿és millor que estigui a la carretera com ara o discretament en un hotel? O tal vegada, ¿amb la nova circumstància tindríem les dues?".

stats