Publicitat
Publicitat

El proper canvi de temps no arribarà fins divendres vinent

Diumenge de molt bon aprofitar

Avui continuarem gaudint de molt més sol que núvols i de temperatures quasi primaverals al migdia

Hem encetat el diumenge amb poc fred, amb glaçades febles i restringides a les fondalades interiors i a les valls pirinenques. I a mesura que avanci el matí aquest ambient poc hivernal encara es farà més evident i al migdia la majoria de termòmetres es tornaran a moure entre uns agradables 13 i 18 graus.

Tot plegat acompanyat de moltes hores de cel clar. Aquest matí les boires es concentraran a la Catalunya central -cap a Osona, el Bages, el Solsonès o la Segarra- però no seran gaire persistents i pels volts de migdia ja s'hauran desfet pràcticament del tot. També circularan algunes pinzellades de núvols prims i a estones el cel serà una mica més variable al nord de la costa Central.

Independentment, el vent -que aquesta matinada ha deixat ratxes de fins a 98 km/h a Portbou o 81 a l'Hospitalet de l'Infant- continuarà fent la guitza amb cops d'entre 40 i 60 km/h a les terres de l'Ebre i al nord del cap de Creus.

Aquesta bonança ens acompanyarà fins dijous vinent, amb molt més sol que no pas núvols i temperatures quasi primaverals durant les hores centrals del dia. De fet, les boires no començaran a guanyar protagonisme al pla de Lleida fins dimecres, quan definitivament afluixi el vent de nord als dos extrems del país.

Les últimes actualitzacions dels models ens fan esperar fins a finals de setmana per trencar aquesta monotonia: divendres els núvols aniran a més, s'escaparà algun petit ruixat aquí i allà i el fred anirà entrant amb el pas de les hores. Ara mateix, el proper cap de setmana s'intueix de ple hivern però amb cel bàsicament serè.

Trobareu la previsió actualitzada per al vostre municipi a  www.ara.cat/meteo.


Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de