Societat 06/06/2012

ERC critica que CiU hissi la bandera espanyola al districte de les Corts de Barcelona

Jordi Portabella ha entregat aquest dimecres una carta en què demana al regidor del districte, Antoni Vives (CiU), que expliqui per què torna a onejar la bandera espanyola en aquest punt de la ciutat

Ara
1 min

BarcelonaJordi Portabella (ERC) ha entregat aquest dimecres una carta al registre del districte barceloní de les Corts per demanar a Antoni Vives (CiU), regidor del districte i tercer tinent d'alcalde de la ciutat, que expliqui per què torna a onejar la bandera espanyola a la seu del districte, cosa que, segons denuncia, feia set anys que no passava. Per això, Portabella ha demanat que es restableixi la política de banderes d'abans del 2011 i ha recalcat la importància de reforçar i "no afeblir la marca Barcelona en un moment de crisi com l'actual". Els independentistes demanen a Antoni Vives que "defensi, des del districte, els símbols de Barcelona i de catalanitat per reforçar la capitalitat i la marca Barcelona".

En aquest sentit, Portabella ha remarcat avui que "diversos estudis han demostrat que la marca Espanya perjudica la marca Barcelona" i per això ha demanat que es torni a treure la bandera espanyola de les Corts.

ERC considera que el restabliment de la bandera espanyola és fruit dels pactes entre CiU i el PP a l’Ajuntament de Barcelona, cosa que ha assenyalat Portabella: "No ens passa desapercebut qui és la presidenta del districte de les Corts”, Glòria Martín, del Partit Popular.

stats