Publicitat
Publicitat

ERC exigeix a Colau que es reuneixi ja amb la Sagrada Família per normalitzar les relacions

Bosch assegura que els responsables del temple estan disposats a "pagar el que calgui"

El president del grup d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha denunciat aquest dimarts que ni l'alcaldessa, Ada Colau, ni ningú del seu equip s'ha reunit mai amb el Patronat de la Sagrada Família, i li ha demanat que ho faci ja per regularitzar la situació. "Demanem a Ada Colau que s'estalviïn titulars als mitjans de comunicació i mostrin voluntat de diàleg en un tema important per a la ciutat. Nosaltres avui hem muntat una sessió de treball amb els responsables de la Sagrada Família; el govern ha de poder fer el mateix", ha assenyalat Bosch en declaracions a la premsa després de reunir-se amb el director d'obres, Jordi Faulí, i amb el president del Patronat, Esteve Camps. Bosch ha assegurat que els responsables del temple estan disposats a "pagar el que calgui" per solucionar la qüestió de la llicència d'obres, una situació que ha qualificat d'"anòmala".

Bosch ha apuntat que el Patronat de la Sagrada Família li ha explicat que des que Colau va accedir a l'alcaldia de la ciutat ni ella ni ningú del govern municipal s'ha trobat amb els responsables del temple, mentre que sempre s'havien reunit de forma freqüent amb la resta d'alcaldes, tant del PSC com de CiU. És per això que el republicà ha exigit a l'alcaldessa que normalitzi les relacions amb el monument més destacat de la ciutat, "que dóna feina a tanta gent i que concentra tanta atenció internacional". " I si s'ha de parlar d'impostos se'n parla, ells han dit que estan disposats a fer-ho. I si s'ha de parlar de qüestions urbanístiques se'n parla. Però s'ha de parlar", ha reblat, segons recull l'ACN.

Colau vol que la Sagrada Família pagui la llicència d'obres que no téEn aquest sentit, pel que fa a la qüestió concreta de la llicència d'obres, ha apuntat que el Patronat li ha mostrat els documents de l'Ajuntament de Sant Martí de Provençals i li ha confirmat que mai se'ls havia exigit cap llicència. En tot cas, segons Bosch, "pagaran el que calgui". ERC defensa que el temple pagui els impostos que li pertoquen, però insisteix que el govern ha de seure per abordar la situació i regularitzar-la.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de