METEO

Tenim estiu per dies

Tot i que els núvols no desapareixeran del tot, el sol i la calor seran els grans protagonistes del cap de setmana llarg

Tenim per davant un cap de setmana llarg de molt bon aprofitar. De fet, el dissabte ja l'hem encetat amb menys núvols del previst i avui gaudirem d'una jornada amb moltes hores de cel clar. Això sí, en alguns trams de la Costa Daurada els núvols baixos seran una mica més persistents i no s'acabaran de desfer fins al migdia, i a la tarda les nuvolades que creixeran al nord del país mig taparan el cel al Pirineu i Prepirineu i arribaran a descarregar algun xàfec curt i aïllat però localment intens en aquest sector.

Tot plegat, amb ambient d'estiu. Avui les màximes es tornaran a moure entre els 30 i 35 graus a l'interior i, tot i que els termòmetres quedaran força més frenats prop de la costa, la xafogor tornarà a ser molt evident a la façana litoral.

I tant diumenge com dilluns continuarem parlant de moltes hores de sol, d'algunes bandes de núvols prims que amb prou feines arribaran a mig enteranyinar el cel i de quatre ruixats de tarda al Pirineu, sobretot el més occidental. Les temperatures es mantindran sense grans canvis i tot apunta que fins i tot haurien de repuntar 2 o 3 graus més a mitjans de la setmana vinent.

Trobareu la previsió a 6 dies vista per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.