METEO
Societat 13/08/2011

Tenim estiu per dies

Tot i que els núvols no desapareixeran del tot, el sol i la calor seran els grans protagonistes del cap de setmana llarg

Marc Candela
1 min

BarcelonaTenim per davant un cap de setmana llarg de molt bon aprofitar. De fet, el dissabte ja l'hem encetat amb menys núvols del previst i avui gaudirem d'una jornada amb moltes hores de cel clar. Això sí, en alguns trams de la Costa Daurada els núvols baixos seran una mica més persistents i no s'acabaran de desfer fins al migdia, i a la tarda les nuvolades que creixeran al nord del país mig taparan el cel al Pirineu i Prepirineu i arribaran a descarregar algun xàfec curt i aïllat però localment intens en aquest sector.

Tot plegat, amb ambient d'estiu. Avui les màximes es tornaran a moure entre els 30 i 35 graus a l'interior i, tot i que els termòmetres quedaran força més frenats prop de la costa, la xafogor tornarà a ser molt evident a la façana litoral.

I tant diumenge com dilluns continuarem parlant de moltes hores de sol, d'algunes bandes de núvols prims que amb prou feines arribaran a mig enteranyinar el cel i de quatre ruixats de tarda al Pirineu, sobretot el més occidental. Les temperatures es mantindran sense grans canvis i tot apunta que fins i tot haurien de repuntar 2 o 3 graus més a mitjans de la setmana vinent.

Trobareu la previsió a 6 dies vista per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats