Efectes del canvi climàtic i el turisme massiu: l'examen de geografia de la selectivitat

Avui és l'últim dia de la selectivitat. Les notes se sabran el 28 de juny

Aquest dimecres, últim dia de la selectivitat, els 32.055 estudiants matriculats s’han examinat, al matí, de geografia, física, dibuix artístic, llatí i matemàtiques. Un cop finalitzats els exàmens, els estudiants podran conèixer els resultats de les proves a partir del dia 28 de juny.

Els alumnes que s'han examinat aquest matí de geografia s'han enfrontat a preguntes sobre els diferents tipus d'energia i els seus efectes sobre el canvi climàtic. També sobre els efectes del turisme massiu davant un turisme sostenible.

A l'examen de dibuix artístic, el tema d’aquest any ha sigut naturalesa i transformació i els alumnes han hagut de desenvolupar els seus dibuixos a partir d’obres de joves artistes catalans exposades durant aquest curs.

A la prova de llatí han hagut de traduir un passatge de la ' Guerra de les Gàl·lies' i identificar, a partir d’un mapa, la ciutat de Tàrraco.

A partir de les 14 hores fan les últimes proves corresponents a biologia, cultura audiovisual, grec, literatura catalana, i tecnologia industrial.