Publicitat
Publicitat

INFRAESTRUCTURES

L'Eix Diagonal apropa Manresa i Vilanova

El Govern inaugura l'últim tram del nou eix viari. El president de la Generalitat, Artur Mas, defineix la carretera com una "espina dorsal" per al territori

L'Eix Diagonal uneix des d'aquest divendres Manresa i Vilanova i la Geltrú, una infraestructura que ha comptat amb un pressupost de 368,4 milions d'euros. Els vehicles podran fer aquest trajecte en un temps de 45 minuts. El president català, Artur Mas, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, han inaugurat els últims trams d'aquest eix viari que suma un total de 67 quilòmetres i que connecta aquestes ciutats passant per Vilafranca del Penedès i Igualada. Dels 67 quilòmetres de l'eix viari, 35 són nous i la resta són trams millorats de la C-15 i la C-37, però només hi ha autovia, amb dos carrils per cada sentit, en 13 quilòmetres, els que uneixen Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès.

A l'acte d'inauguració, al qual han acudit unes 200 persones, entre elles alcaldes de la zona i l'exconseller de Política Territorial Joaquim Nadal, Mas ha destacat que aquesta és una de les "poques alegries" que la Generalitat pot "celebrar" en aquests temps de crisi, perquè "no hi ha diners". El president ha destacat que l'Eix Diagonal és una "espina dorsal" per al territori, que permetrà ajudar a "rellançar l'economia" i "crear riquesa i llocs de treball".

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de