TECNOLOGIA
Societat 02/08/2011

Emportar-se música de vacances (I)

1 min
Emportar-se música de vacances (I)

Les petaques de CD són quasi història i els iPod amb molts gigues de memòria van pel mateix camí. El més pràctic per anar de vacances sense renunciar a la música és confiar en el núvol i fer servir algun dels serveis disponibles. En el cas de Spotify, només hi ha una modalitat de subscripció que permeti gaudir-ne al mòbil. Un dels avantatges que té és que permet escoltar les llistes de reproducció que hàgim guardat sense necessitat d'estar connectats. A més, aquesta modalitat és la que dispara la música amb més qualitat (320 kbps). I, esclar, no inclou els anuncis de les versions gratuïtes d'accés al servei. Recentment la companyia ha abaixat el preu d'aquesta subscripció dels 10 als 6,99 €. Àlex Gutiérrez

Have2P permet viatjar còmodament pels EUA amb la tranquil·litat de saber que, en cas de necessitat fisiològica, l'aplicació ens dirà quins lavabos públics –penjats pels mateixos usuaris– hi ha a prop.

Permet veure fotos de les platges més boniques del món, establir-les com a fons d'escriptori, fer que vagin passant com a diapositives... Un substitutiu modest per a qui no pugui anar de vacances.

stats