Societat 23/03/2012

Enric Sabaté, director de la secció de crèdit de l'Aldea: "Crec que el futur posarà l'exgerent al seu lloc. La gent està patint molt"

El director de la secció de crèdit de la cooperativa de l'Aldea, al Baix Ebre, creu que l'exgerent necessita acusar algú perquè tots els informes van contra la gestió que va fer a la cooperativa

Ara
1 min
Afectats pel bloqueig de comptes recriminen a Ferré la seva actuació / ACN

BarcelonaEnric Sabaté, director de la secció de crèdit de la cooperativa de l'Aldea, al Baix Ebre, ha sortit contra les declaracions que l'exgerent de la cooperativa va fer ahir dijous i ha assegurat que "el futur posa tothom al seu lloc". L'exgerent de la cooperativa de l'Aldea, Daniel Ferré, va culpar Sabaté del bloqueig de comptes de la secció de crèdit de l'entitat. En una assemblea amb més de 300 afectats, Ferré, a qui la junta rectora de l'entitat i l'auditoria assenyalen com a principal responsable del desgavell, va presentar-se com un "cap de turc". Segons va explicar, els excessos en la concessió de crèdits i les inversions a la borsa haurien deixat l'entitat sense liquiditat.

Davant aquestes acusacions, en una entrevista a 'El matí a Catalunya Ràdio', Sabaté ha considerat que hi ha dos informes realitzats per analistes professionals públics i privats i que tots dos "el situen com a principal responsable". També assenyalen "les mateixes causes": "Mal funcionament de la secció de crèdit i mals resultats de la secció agrícola". Per això, Sabaté creu que el responsable és Ferré i que el que "ara diu no és cert", que el que està intentant és atribuir les culpes a algú altre.

Sabaté no va acudir a l'assemblea d'ahir a l'Aldea perquè sap que l'estratègia de l'exgerent "és la confrontació". Assegura que se sent "decebut" després de 13 anys treballant junts i afirma que no sap "com acabarà tot això", però que "la realitat, al final, posa cadascú al seu lloc".

stats