Societat
Societat 10/07/2011

Polítics i famosos participen en el 'lip dub' per l'esclerosi múltiple

El president de la Generalitat, Artur Mas, el conseller de Sanitat, Boi Ruiz, i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, s'han banyat en l'acte de solidaritat per l'esclerosi múltiple

Redacció
1 min
Artur Mas amb Xavier Trias i Fernández Diaz durant l'accio "Mullat per l'esclerosi multiple", al DIR Diagonal de Barcelona

BarcelonaPolítics de tots els partits i famosos de diferents àmbits culturals i socials han participat avui en el rodatge del lip dub en solidaritat amb els malalts d'esclerosi múltiple.

El rodatge del clip ha sigut l'acte central de la 18a edició de la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple” i s'ha rodat a la piscina DIR del carrer Ganduxer de Barcelona.

El president de la Generalitat, Artur Mas, el conseller de Sanitat, Boi Ruiz, i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, s'han banyat durant l'acte solidari, que anualment s'organitza amb l'objectiu de recollir fons per a la lluita contra aquesta malaltia neurodegenerativa i crònica.

A l'acte també hi han assistit el president del grup municipal del PP a l'ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, el secretari adjunt de CiU, Oriol Pujol, el president del grup municipal d'Unitat per Barcelona, Jordi Portabella, i la portaveu adjunta del PP al Parlament, María de Llanos de Luna, entre altres polítics. Joel Joan, Lloll Bertrán, Mónica Pérez, Pep Planas, Miquel Gelabert, Imma Colomer, Joan Faneca, Sílvia Forns, Jordi Cadellans, Joan Segalés i el mag Màgic Andreu han sigut alguns dels representants culturals que també han participat en l'esdeveniment.

Enguany, més de 630 piscines s'han adherit a la campanya i milers de persones han participat en els diferents actes que s'hi han organitzat.

stats