Societat 01/08/2013

Espadaler no se sent "autoritzat ni desautoritzat" per les declaracions contradictòries dels Mossos

El conseller diu que el departament no té cap versió, que "no jutja ni acusa" i que simplement facilita al jutge totes "les dades rellevants" de la investigació

Acn
1 min

BarcelonaEl conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha assegurat aquest dijous que no se sent "ni autoritzat ni desautoritzat" per les declaracions judicials del cas d'Ester Quintana, en les quals s'han detectat algunes contradiccions entre els mateixos agents. Segons Espadaler, el seu departament no té cap versió sobre el cas Quintana, sinó que simplement vol arribar "al fons de la veritat" i facilitar al jutge "totes les dades rellevants" que van sorgint en la investigació, sense "jutjar ni acusar".

Espadaler ha reiterat que tant Interior, com els Mossos i la Brigada Mòbil tenen "la voluntat clara i ferma" de saber què va passar el 14 de novembre a la nit. Tot i que aquest dijous el caporal de la Brimo, apartat per suposadament haver amagat informació, ha desmentit l'informe que va fer el subinspector i que va provocar l'expedient sancionador, el conseller considera que Interior no sosté cap versió, sinó que només investiga i informa el jutge, perquè "no és qui per jutjar ni acusar".

El conseller ha admès que el cas és actualment "una nebulosa" i espera que s'aclareixi amb la màxima "celeritat i claredat". Per això ha reiterat que continuaran informant el jutge cada cop que es descobreixi alguna cosa internament.

stats