"Esport per un món millor": 9 reflexions sobre la importància de l'activitat física

Gerard López, Ricard Torquemada o Ferran Latorre són alguns dels protagonistes de les microconferències sobre el paper de l'esport a la societat actual que tenen lloc aquest dimarts al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona

"ESPORTINSPIRA. Esport per un món millor". Aquest és el títol del cicle de xerrades sobre la importància de l'activitat física a la societat actual que té lloc aquest dimarts, entre les 16.30 i les 20.15 hores, al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona (plaça de Willy Brandt, 11-14). Organitzades per Transformación Deportiva i l'Escola de Lideratge Social de Catalunya, es tracta de 9 microconferències de 20 minuts protagonitzades per persones molt vinculades al món de l'esport.

"L'esport té una clara influència a la nostra societat, en molts àmbits, l'educació, la salut, l'economia, la família, etc.", apunta l'organització. Entre els ponents, destaquen el periodista esportiu Ricard Torquemada, l'exfutbolista i entrenador de la Selecció Catalana de Futbol, Gerard López, o l'alpinista Ferran Latorre -que ha coronat un total de 10 vuit mils-, entre d'altres. I alguns dels temes que es tractaran són: "Adaptar-se i conviure al límit"; "El vincle esport-empresa. L'esport com a oportunitat"; o "El paper del periodisme com a transmissor i filtre de la persona al personatge". Tots els ingressos de l'esdeveniment es destinaran a la Marató de TV3.