Societat
Societat 27/05/2011

Els cotxes tornen a circular per Diagonal i Passeig de Gràcia desprès que els universitaris tallessin la circulació en solidaritat amb els acampats

La concentració ha causat cues de cotxes a l'entrada i sortida de Barcelona. Els estudiants han tret cadires i pissarres i s'han instal·lat al mig de la via

Redacció
1 min
Els universitaris porten taules i pissarres a la Diagonal en solidaritat amb els acampats / ACN

BarcelonaUns 200 estudiants de la Universitat de Barcelona (UB) i de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) s'han instal·lat al mig de l'Avinguda Diagonal de Barcelona a l'alçada de Palau Reial, on hi han estat fins a les quatre de la tarda, en solidaritat amb els acampats a la plaça Catalunya davant de l'actuació dels Mossos d'Esquadra.Després els universitaris han recorregut el carril central de Diagonal, tallant el trànsit, i després han fet el mateix a Passeig de Gràcia. La manifestació ha continuat fins a Plaça Catalunya.

Tot i que agents dels Mossos i de la Guàrdia Urbana han desviat els cotxes pels laterals de l'avinguda, el tall dels estudiants en aquesta via neuràlgica de la ciutat ha provocat llargues cues de cotxes tant d'entrada com de sortida, en un dia de tanta afluència com divendres.

Els estudiants han tret taules i pissarres i s'han assegut en plena calçada, on s'han posat a pintar pancartes de solidaritat amb els indignats, mentre decidien quant de temps allargarien la protesta. El punt final de concentració dels universitaris ha estat plaça Catalunya.

stats