Societat 25/05/2012

Eurovegas diu que el 95% de la negociació sobre la seva ubicació està tancada

L'empresa assegura que Barcelona i Madrid "tenen exactament les mateixes opcions"

Efe
2 min
Sheldon Adelson, propietari de Las Vegas Sands Corporation

Un portaveu de Las Vegas Sands Corporation, l'empresa que preveu instal·lar el macrocomplex d'oci Eurovegas a Espanya, ha assegurat avui que entre el 90 i el 95 % de les negociacions respecte al seu emplaçament "ja s'han realitzat" i que la decisió final es prendrà a l'estiu.

En declaracions a l'agència Efe, un portaveu de la companyia ha admès que la decisió estava prevista per a finals d'aquest mes de maig, però que s'allargarà "almenys un mes més", i que les candidatures de Barcelona i Madrid "tenen exactament les mateixes opcions" d'albergar el complex.

"Està molt renyit", ha reiterat el portaveu, qui ha afegit que el suposat avantatge de Madrid respon a l'estratègia de comunicació de cada administració, perquè mentre la Generalitat ha portat sempre amb la màxima discreció les negociacions, Madrid ha optat per publicitar les reunions i l'estat de les converses amb el promotor del projecte, Sheldon Adelson.

Respecte a una pròxima reunió entre representants de Las Vegas Sands i les dues administracions, l'empresa ha admès que està prevista una trobada a Madrid i una altra a Barcelona a final de juny, encara que ha assegurat que "no seran reunions definitives ni decisòries".

"Són trobades que formen part del procés, ens reunim contínuament amb els dos governs fins a 2 o 3 vegades per setmana", ha explicat.

A més, el portaveu ha confirmat que una delegació de la Generalitat havia de viatjar el cap de setmana passat (19 i 20 de maig) a Las Vegas per continuar amb les negociacions, un viatge que no es va dur a terme finalment per "problemes d'agenda de Sheldon Adelson", i que s'ha posposat per a les trobades de finals d'aquest mes.

En aquest sentit, ha afegit que "no està previst" que ni l'executiu català ni el madrileny viatgin de nou a Las Vegas, encara que l'empresa no ho descarta segons avancin les negociacions, que estan en el seu tram final.

Respecte a la visita de Sheldon Adelson a Madrid el 6 de maig passat, el portaveu ha sostingut que no cal interpretar com que la ciutat està més a prop de fer-se amb el projecte i ha informat que ho va fer simplement per visitar els terrenys d'Alcorcón, "els únics que encara no havia vist amb els seus propis ulls".

stats