Societat
Societat 17/11/2011

Tornen a casa els veïns de Sant Boi de Llobergat desallotjats per una fuita de gas propà

Els Bombers han rebut l'avís de la fuita a un quart de dues del migdia, i han demanat tallar el subministrament per contenir la fuita

Acn
1 min

Sant Boi de LlobregatEls Bombers de la Generalitat han autoritzat la tornada a casa de les famílies desallotjades a primera hora d'aquesta tarda, a causa d'una fuita de gas propà a Sant Boi de Llobregat, segons ha informat el cos d'emergències.

Una fuita de gas ha obligat aquest dijous al migdia a evacuar un bloc de 10 pisos de Sant Boi de Llobregat, amb vuit habitatges per planta. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís de la fuita, que s'ha produït al carrer Camps Blancs, número 85, a un quart de dues del migdia, i han enviat tres dotacions al lloc dels fets. En arribar al lloc dels fets, han comprovat que la fuita era exterior, i que es tractava de gas propà que sortia d'una instal·lació fixa. La fuita no ha provocat ferits. No obstant, com a mesura preventiva, s'ha decidit evacuar l'edifici i els Bombers han demanat el tall del subministrament per poder contenir la fuita.

stats