Societat 10/08/2011

Èxit de la convocatòria per buscar nous actors per a 'Física o química'

L'interès per Física o química segueix ben viu entre els fans de la sèrie, que ja esperen la seva arribada a Neox. De moment s'han bolcat en la campanya per triar a la web nous actors per a la pròxima etapa.

Albert Castellví Roca
2 min
Física o química es va acomiadar d'Antena 3 el 13 de juny després de set temporades. Poc després es va anunciar que reviuria a Neox.

Barcelona.Física o química continua escalfant motors per crear la màxima expectativa de cara a la seva futura arribada a Neox. Des que la sèrie es va acomiadar d'Antena 3 al juny, els seus responsables no han deixat de fer bullir l'olla, amb diverses campanyes a la web que han rebut un important suport de l'audiència.

L'última d'aquestes iniciatives va ser l'obertura d'un càsting per escollir nous actors per a la pròxima temporada. En un mes s'han rebut al voltant de 270 vídeos de joves que volen convertir-se en protagonistes de la sèrie, i diumenge es va obrir el període de votacions, ja que seran els mateixos fans els encarregats d'escollir els finalistes que arribaran al càsting definitiu. En menys de tres dies s'havien recollit més de dos milions i mig de vots.

És cert que alguns dels comentaris de la mateixa pàgina posen en dubte el sistema d'elecció dels candidats, però en qualsevol cas és inqüestionable l'èxit de la convocatòria, que demostra un cop més el suport que té Física o química entre els adolescents.

De fet, va ser la pressió popular -incentivada- la que va fer possible que el comiat de la sèrie al mes de juny no fos definitiu. La multitudinària reacció en contra de l'anunci del final va portar Antena 3 a engegar una curiosa campanya, en què a través de la web demanava als seguidors de Física o química que en reclamessin la continuïtat, i asseguraven que si aconseguien convèncer els responsables de la cadena, potser es replantejarien la decisió. Finalment, deu dies després de l'emissió del que en principi havia de ser l'últim capítol, es va confirmar que n'hi hauria més, i que s'emetrien a Neox, el canal del grup orientat específicament als joves.

De moment el retorn no té data, però no es preveu imminent. Per ara s'està treballant en la confecció del repartiment, que comptarà amb moltes cares noves -entre les quals hi haurà les que surtin de la web-, ja que gran part dels personatges canviaran en aquesta pròxima etapa.

stats