Publicitat
Publicitat

L'alcaldessa ja s'ha felicitat per la decisió

Expulsen un delinqüent multireincident "agitador" en les protestes de Salt

Mourad Al-Hassani es va autoerigir com a interlocutor dels immigrants davant de l'Ajuntament de Salt després dels aldarulls veïnals

La Policia Nacional ha expulsat al Marroc un delinqüent multireincident que acumulava gairebé una quarantena d'antecedents, Mourad Al-Hassani, que es va autoerigir com a interlocutor dels immigrants davant de l'Ajuntament de Salt després dels aldarulls veïnals de febrer del 2010 i que ha actuat en aquest temps com a "agitador de masses", segons l'alcaldessa Iolanda Pineda.

Pineda ha explicat que Mourad Al-Hassani portava diversos anys vivint al municipi i que sempre ha tingut una "actitud desafiadora" amb la policia i l'administració, a més de cometre delictes gairebé cada setmana, molts d'ells de violència domèstica, perquè es creia impune. Per aquesta raó, Pineda s'ha felicitat per l'expulsió, que és "important perquè hi ha un delinqüent menys i perquè els reincidents rebin el missatge alt i clar que aquestes actuacions no surten gratis i que el pes de la llei acaba caient".

Aquest dimarts a la tarda va ser citat a la comissaria dels Mossos a Salt per un tema menor i d'allà va ser extradit per la Policia Nacional al Marroc després d'un procés d'uns tres mesos en el qual també han participat la Fiscalia, la policia catalana i la policia local. A Al-Hassani, que ja està a la presó al seu país per tràfic de drogues, se li atribuïen des de la seva arribada a Salt múltiples delictes de baralles, desordres i violència de gènere, ja que havia agredit la seva exparella diverses vegades, i entre 2002 i 2005 va cometre robatoris i tràfic de drogues.

Més continguts de