Publicitat
Publicitat

Fred de rigorós hivern

El vent ha frenat el descens de les temperatures però encara fa més evident la sensació de fred

Encetem el cap de setmana amb fred de rigorosíssim hivern. Això sí, el vent de nord, que s'està deixant sentir a moltes comarques i que ja ha superat els 100 km/h a l'Empordà, a les terres de l'Ebre i a les cotes altes del Pirineu, ha frenat una mica el descens de les temperatures i no ha permès que els termòmetres assolissin registres insòlits.

En tot cas, aquesta matinada ha estat, a bona part del país, la més freda des del gener del 2005 i el mercuri ha baixat fins als -2 graus a Vilassar de Mar i a Palafrugell, -4 a l'Observatori Fabra de Barcelona, -6 a Cervera, -7 a Lleida, -10 a Prades, -11 a Vic -12 a Puigcerdà o -22 a les cotes altes del Pirineu.

A més, el vent encara fa més evident el fred i no és gens estrany trobar temperatures de sensació que ronden els 10 o 15 graus sota zero a la costa Brava o al sud de la costa Daurada i que se situen per sota els -35 graus a alta muntanya.

I tot i que el dissabte el passarem amb el cel bàsicament serè –encara que amb força núvols i alguns flocs al Pirineu i a les Illes–, a primera hora de la tarda el termòmetre només arribarà als 5 graus positius prop de la costa.

Trobareu més informació a www.ara.cat/meteo.


Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de