PAÍS VALENCIÀ
Societat 28/02/2012

Alberto Fabra: "Hi ha una necessitat de portar aigua d'on en sobra on en falta"

El president valencià demana, sense citar el riu Ebre, que es millori el subministrament d'aigua al País Valencià. Reclama disposar del corredor ferroviari mediterrani el "més aviat” possible

Joan Faus
1 min

MadridEl president valencià, Alberto Fabra, ha tornat a demanar avui, sense citar el riu Ebre, que es millori el subministrament d'aigua al País Valencià per garantir la “estabilitat” del sector agroalimentari.

“Hi ha una necessitat de portar aigua d'on sobra a on falta. Amb compromís, responsabilitat i sentir comú el president Mariano Rajoy sabrà trobar les fórmules necessàries per fer-ho”, ha dit Fabra després de reunir-se amb Rajoy al palau de la Moncloa. El president valencià ha apel·lat a la “solidaritat interterritorial”, sense citar a cap comunitat autònoma, perquè el País Valencià tingui “garanties d'aigua en quantitat, qualitat i a preu assequible”.

D'altra banda, Fabra ha dit que el corredor ferroviari mediterrani és “fonamental” pel País Valencià però també per la “resta” d'Espanya. “És un projecte d'interès nacional. Tenim la necessitat de poder-lo gestionar el més aviat” possible, ha afegit, sense fer cap referència a si el projecte mediterrani es pot veure endarrerit amb l'aposta del govern espanyol per reactivar la proposta del corredor central transpirinenc.

stats