Societat 01/08/2011

Famosos imitaran cantants en un nou concurs d'Antena 3

Santiago Segura, Josema Yuste i Carolina Ferre seran alguns dels vuit famosos que a l'octubre entraran a l'acadèmia de Tu cara me suena per aprendre a cantar i, sobretot, a imitar els intèrprets reals.

Albert Castellví Roca
2 min
Santiago Segura afegirà una nova faceta a la seva cartera de talents. A la imatge, l'actor en la promoció del darrer 'Torrente' a Cuatro.

Barcelona.Vuit personatges famosos entraran a l'octubre en una acadèmia musical semblant a la d' Operación Triunfo per participar a Tu cara me suena , el nou concurs que la productora Gestmusic prepara per a Antena 3. El concurs, però, mesclarà elements d' OT amb alguns aspectes de Lluvia de estrellas , ja que els vuit inquilins de l'acadèmia no només hi aprendran a millorar els seus dots com a cantants sinó que, a més, cada setmana hauran de treballar per assemblar-se tant com puguin a l'intèrpret original del tema que hagin de cantar.

Un cop per setmana, els concursants apareixeran sobre l'escenari del programa caracteritzats com si fossin el cantant en qüestió i hauran d'imitar els seus gestos, la seva veu i el seu estil mentre interpreten la cançó. Un jurat format per diversos professionals del món de la música, entre els quals ja s'ha confirmat la presència de Mónica Naranjo, avaluarà les seves aptituds. El guanyador s'endurà un premi que haurà de destinar a alguna organització solidària.

Noms confirmats

Antena 3 ha fet públics també els noms d'alguns dels participants al programa: l'actor Santiago Segura, l'actriu Angy (coneguda per la seva participació a la sèrie Física o química ), l'humorista Josema Yuste i els cantants Sylvia Pantoja i Francisco. Tot i que no s'ha confirmat oficialment, sembla que els altres concursants seran la presentadora Carolina Ferre i els cantants Julio José Iglesias i Toñi Salazar (component d'Azúcar Moreno).

Una de les peculiaritats del programa és que s'han buscat concursants amb habilitats com a cantants -alguns, fins i tot, s'hi dediquen professionalment-, ja que no es busca parodiar els temes, sinó veure l'evolució dels participants, igual com passa, per exemple, a OT . Això sí, s'intentarà treure'ls del seu registre habitual i també hi haurà la possibilitat que els toqui interpretar cançons -i per tant, caracteritzar-se- d'artistes del sexe oposat.

stats