Societat 01/03/2012

Puig: "La policia durà la iniciativa de Rasquera als tribunals i el jutge decidirà si és legal o no"

En una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', el conseller d'Interior ha advertit que la plantació de marihuana que ha aprovat l'Ajuntament de Rasquera podria acabar fomentant el tràfic de drogues

Ara
1 min

BarcelonaEl Govern no veu clara la iniciativa de Rasquera de plantar marihuana per sortir de la crisi. Per aquest motiu, el conseller d'Interior, Felip Puig, ha anunciat accions legals contra la plantació. En una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', Puig ha assegurat que tem que aquesta plantació, que es presenta només per a l'autoconsum, es pugui acabar convertint en una producció que fomenti el tràfic de drogues.

Espera la decisió de la Fiscalia

Felip Puig ha explicat que el Govern espera que la Fiscalia prengui alguna determinació sobre si s'ha de posar en dubte o no aquesta plantació des d'un punt de vista jurídic. Puig insisteix que l'executiu català estarà "amatent" i que, si finalment tira endavant, elaborarà un atestat perquè el jutge en valori la legalitat. En una entrevista a COMRàdio, ha assegurat que ho portaran "davant la justícia" perquè creu que és probable que la producció de marihuana que hi pot haver acabi transformant-se en tràfic de drogues i no es quedi només en autoconsum.

stats