Dos homes ferits greus en dos tirotejos, un al Poblenou i l'altre a Collblanc

Els Mossos investiguen si els dos successos estan relacionats

Dos homes estan hospitalitzats en estat greu després de ser tirotejats aquesta nit passada al mig del carrer, concretament al barri barceloní del Poblenou i al de Collblanc de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). La policia investiga si ambdós successos estan relacionats.

Segons han informat fonts pròximes al cas, el primer tiroteig, que els Mossos d'Esquadra investiguen com un intent d'homicidi, va passar cap a les 22.30 hores d'ahir al carrer Fernando Poo, al barri del Poblenou de Barcelona.  Un home que caminava pel carrer va quedar ferit greu després de rebre diversos trets per part d'una altra persona, que va fugir després del tiroteig en un patinet. La víctima portava a sobre una motxilla amb diners, segons ha pogut saber l'ARA.

El ferit, l'entorn del qual estan investigant els Mossos d'Esquadra per intentar descobrir el mòbil del tiroteig, es troba estable dins la gravetat a l'Hospital del Mar de Barcelona.

Quatre hores més tard, un altre home va ser tirotejat per una persona que, de forma sobtada, se li va acostar al mig del carrer a la carretera de Collblanc, a l'altra punta de Barcelona, limítrof amb el municipi de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès).  L'home també ha quedat ferit greu pels trets i ha estat traslladat a l'Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi de Barcelona de Barcelona, sense que es temi per la seva vida.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar als autors dels trets i estan intentant descobrir si els dos successos guarden relació, atès que les circumstàncies dels atacs són molt similars i han ocorregut amb escasses hores de diferència.  De moment, la policia catalana manté totes les hipòtesis obertes en relació amb aquests successos i no descarta que puguin obeir a una venjança.