Successos
Societat 06/05/2012

Ferit greu d'un tret a la cara en una baralla en una gasolinera de Llagostera

La víctima és un jove d'origen marroquí de 35 anys i ha estat traslladat a l'hospital Vall d'Hebron. Hi ha dues detencions

Acn
2 min

LlagosteraUn jove marroquí de 35 anys i veí de Llagostera ha resultat ferit molt greu per arma de foc a resultes d'una baralla que ha tingut lloc als volts de dos quarts d'una del migdia aquest diumenge en una benzinera d'un supermercat de Llagostera (Gironès). Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), el noi, de nom I.O., ha estat traslladat a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

Segons testimonis, la víctima hauria rebut un tret a la cara i el presumpte autor seria un altre jove marroquí veí de Sant Feliu de Guíxols. Els Mossos d'Esquadra han confirmat la detenció de dues persones i, segons l'alcalde del municipi, ja han trobat l'arma.

Els fets han tingut lloc a la benzinera del carrer Xaloc, número 1, a la cantonada amb el carrer Garbí. Fins a l'escenari del tret s'hi han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra, Policia Local i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha enviat una ambulància i un helicòpter, el qual ha portat el ferit fins al centre hospitalari de la Vall d'Hebron.

Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets i han desplegat un ampli dispositiu per intentar localitzar l'agressor. A més dels dos detinguts, els Mossos estan buscant més persones relacionades amb els fets.

L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha explicat que la víctima estava fent provisió de gasolina quan ha rebut l'impacte de la bala. Santamaria ha detallat que la persona que han detingut els Mossos d'Esquadra és veïna de Sant Feliu de Guíxols. "Sembla que la baralla ha estat un ajustament de comptes", ha destacat l'alcalde.

Segons Santamaria, l'agressor ha fugit del lloc dels fets i ha llançat l'arma prop de la benzinera. De moment, segons l'alcalde, els Mossos han detingut un jove que acompanyava l'autor dels fets i una altre persona, tot i que no s'ha confirmat que sigui l'agressor.

stats