Societat 17/03/2012

Restablert el servei de llum a la Gran Via després de reparar-se els desperfectes del cable elèctric

Els operaris treballen per acabar de taponar l'esvoranc de la vorera

Agències
1 min

BarcelonaEl servei de llum a la Gran Via de Barcelona s'ha restablert després de reparar-se els desperfectes d'un cable elèctric a causa d'una deflagració.

Segons fonts de l'Ajuntament, finalment no ha calgut utilitzar el grup electrogen ja que els operadors han pogut reparar la incidència i els 136 abonats d'Endesa han pogut recuperar la llum.

Ara s'està treballant per acabar de taponar l'esvoranc de la vorera, de tres metres quadrats i arran de la façana, que ha produït la deflagració. També s'estan fent les comprovacions de la línia elèctrica de la zona.

Un cable de mitja tensió soterrat a l'alçada del número 351 de la Gran Via a Barcelona es va incendiar cap a dos quarts de deu del vespres d'aquest divendres i, posteriorment, es va produir una deflagració que va aixecar tres metres quadrats de la vorera, arran de la façana.

Dos operaris de Gas Natural i l'empresa de manteniment Emte van resultar ferits lleus cap a dos quarts de dues de la matinada en produir-se una flamarada mentre intentaven resoldre la incidència.

Els treballadors van ser traslladats a l'Hospital Clínic, amb ferides de poca consideració en un braç i a la cara, respectivament.

Aquesta matinada, un total de 236 abonats no tenien llum a causa de la incidència. Al voltant de dos quarts de dotze, 136 clients continuaven sense subministrament. Poc després de dos quarts de dues del migdia, ja s'ha pogut restablir el servei de llum un cop reparada la incidència.

stats