Societat 10/05/2013

'Fes com ells, estima el català!': el nou vídeo de Plataforma per la Llengua

L'entitat edita un vídeo, amb famosos i ciutadans anònims, per captar nous socis

1 min

"Són temps complicats per a la nostra llengua, i ara, més que mai, el català necessita el nostre suport". Aquesta és la crida que es fa des de Plataforma per la Llengua, una de les entitats que més lluita pel català, amb campanyes i eines que tenen un ressò molt important. L'última iniciativa és un vídeo que, amb el títol de 'Fes com ells, estima el català!', ha estat presentat aquest dijous.

La intenció del vídeo és, segons la Plataforma, captar nous socis. Forma part d'una campanya -Jo estimo el català- que segons l'entitat vol posar en comú les persones que estimen la llengua del país. Ciutadans anònims i també cares conegudes -des d'Ada Colau a Xavier Grasset, passant per Jaume Barberà, Montserrat Carulla i Carme Ruscalleda- apareixen en el vídeo per explicar les raons per les quals estimen el català.

La campanya, però, no és unidireccional. Des de Plataforma s'ha demanat als ciutadans que hi participin a #estimoelcatalà tot enviant piulades a Twitter, penjant imatges a Facebook o pujant vídeos a Youtube.

stats