Publicitat
Publicitat

El 'veterà' Festival de la Infància i el 'novell' XD Young Fest obren les portes a Montjuïc

Els dos esdeveniments, destinats al públic infantil i juvenil, estaran en marxa fins el pròxim 4 de gener

El Festival de la Infància, una del les cites deganes a Catalunya pel que fa a l'organització d'activitats per a nens i joves durant les dates nadalenques, ha obert aquest dissabte portes als palaus 1 i 2 i a la plaça de l'Univers del recinte firal de Montjuïc. Esports, tallers diversos o jocs interactius són alguns dels atractius d'aquesta 51a edició, que preveu superar els 90.000 visitants.

El tret de sortida del festival ha coincidit amb l'estrena del XD Young Fest, dirigit al joves de més de 12 anys i que se centra en la tecnologia i els esports extrems. Excepte els dies 31 de desembre i 1 de gener, els dos certàmens estaran en actiu fins el 4 de gener.

La inauguració d'enguany ha comptat amb la presència de la regidora d'Igualtat, Serveis Socials i Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, junt amb l'esposa del president Mas, Helena Rakósnik, que presideix el comitè organitzador del certamen. Rakósnik s'ha atrevit a participar en una de les activitats del festival i ha baixat per una tirolina.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de