Societat 02/08/2013

La ministra de Foment i els responsables de Renfe i Adif compareixeran al Congrés el dies 8 i 9 d'agost

Els presidents de les empreses ferroviàries i la ministra donaran explicacions sobre les causes de l'accident i les actuacions posteriors

Europa Press
1 min
TRISTESA A GALÍCIA 
 A Santiago es van completar ahir les tasques de rescat i es va començar a treballar per reparar les infraestructures del pati de vies.

MadridLa ministra de Foment, Ana Pastor, compareixerà a petició pròpia al Congrés divendres que ve, 9 d'agost, per informar sobre l'accident del tren Alvia, Madrid-Ferrol, que es va produir dimecres passat, 24 de juliol, prop de Santiago de Compostel·la. Pastor acudirà a la cambra baixa un dia després que ho facin els presidents de Renfe i Adif, Julio Gómez-Pomar i Gonzalo Ferre, que compareixeran dijous.

L'ordre del dia de les compareixences preveu que tant la ministra com els màxims responsables de les empreses ferroviàries informin de les possibles causes de l'accident i de les actuacions i gestions realitzades pel ministeri i les empreses relacionades amb aquest sinistre. Les compareixences tindran lloc a la comissió de Foment del Congrés dels Diputats a partir de les 10.00 hores.

stats