Publicitat
Publicitat

Xàfecs intensos a moltes comarques

Tarda i vespre amb tempestes i calamarsades, les més importants han deixat més de 30 litres per metre quadrat al Vallès Occidental

Tarda i vespre de dimarts amb molt moviment meteorològic. La tempesta més forta s'ha gestat al Vallès i s'hi ha quedat estancada reactivant-se durant gairebé una hora, descarregant amb calamarsa a diversos indrets com Terrassa o Sabadell. Aquí s'hi han acumulat els registres més importants, més de 40 litres a Cerdanyola i més de 30 litres a Sant Quirze del Vallès, i a Sabadell.


Amb el pas de les hores els xàfecs s'han escampat també per l'altiplà central i àmbits com el Baix Llobregat o el Penedès o el Garraf, on també hi ha plogut amb molta força, s'hi han acumulat per exemple 28 litres a Vallirana o 20 a Cervera. També a Barcelona hi ha plogut amb ganes i a l'Eixample i a Sant s'han superat els 20 litres, per metre quadrat segons dades de la xarxa Meteoclimatic. Altres dades de pluja destacables són els 16 litres de Vila-rodona i els 16 també de Fornells de la Selva.


Els pròxims dies encara cauran xàfecs a les tardes, però ni molt menys tan intensos i generals com els d'aquest dimarts. Dimecres i dijous els ruixats ja no arribaran a al costa i al prelitoral.


Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de