Societat 11/04/2012

Froilà: "L'avi s'enfadarà molt; ha estat culpa meva, el pare no hi té res a veure"

Segons publica 'El Mundo', el nét gran dels reis no volia que se l'intervingués a Madrid perquè no volia que els "avis" s'assabentessin del seu accident amb una arma mentre era amb el seu pare, Jaime de Marichalar

Ara
1 min
L'accident de Froilà delata  un incompliment de la llei

MadridFelip Joan Froilà no volia que els reis s'assabentessin de l'accident que ha patit al peu amb una arma. "L'avi s'enfadarà molt; ha estat culpa meva, el pare no hi té res a veure" és el que anava dient l'infant mentre era traslladat a l'hospital de Sòria, segons informa el diari 'El Mundo'. A més, segons han explicat diversos testimonis de l'escena, Froilà no volia que el traslladessin a l'hospital de Madrid i "cridava repetidament al seu pare".

L'accident es va produir a les 17.00 hores del passat dilluns, quan el fill de la infanta Elena i Jaime de Marichalar passaven uns dies a la casa que tenen a Garray, a Sòria. El nét gran del rei mentre, realitzava pràctiques de tir amb el seu pare, es va disparar al peu dret, segons informava la casa reial mitjançant un comunicat de premsa. Immediatament, després de l'accident, segons ha explicat l'alcaldessa de Garray, una ambulància i diversos cotxes oficials van traslladar Marichalar i els seus fills, Froilà i Victòria Frederica, a l'hospital. A les 20.00 hores, Froilà era traslladat a la Clínica Quirón de Madrid, on va ser intervingut quirúrgicament.

stats