Publicitat
Publicitat

RELIGIÓ

Els cristians de base responen a l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol

"Ser gai no és pecat"

Dones, homosexuals i divorciats cristians reivindiquen el seu lloc a l'Església i denuncien que molts cristians han de viure la seva sexualitat d'amagat

"Ser gai i cristià no és incompatible", diu Àngel Llorent, que no ha volgut renunciar a la seva espiritualitat. Però perquè la seva homosexualitat fos acceptada ha recorregut un llarg camí  des de l'Església catòlica passant per l'evangèlica fins arribar a la branca més progressista de la protestant.

Després de les polèmiques declaracions de l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, que va dir que "els comportaments" homosexuals "no són adequats" i que la dona no pot oficiar missa, els cristians gais, divorciats i dones reivindiquen el seu lloc a l'Església.

Els divorciats cristians critiquen que no els deixin casar. "Ens deixem moltes hores a la parròquia i després l'Església no ens accepta en un moment tan important", diu el Luisma Martínez. "Costarà però l'Església normalitzarà la sexualitat. Ja hi ha escletxes", diu Gerard Guerra, prevere salesià.

Podeu llegir el reportatge a l' Ara Premium

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT