Societat 16/02/2012

Gas Natural espera restablir avui el servei al Poblenou

"Fins que no ho vegi no m'ho crec", ha dit l'alcalde Trias. La companyia assegura que el 92% de la xarxa ja funciona i demana disculpes als veïns afectats. Encara queden 300 abonats sense gas

Ara
1 min

BarcelonaDesprés de gairebé una setmana sense gas, s'espera que aquest dijous mateix els veïns del Poblenou recuperin el subministrament. La reparació de la macroavaria ha estat marcada per la complexitat de la invasió d'aigua, a fins a 16 quilòmetres de canonades de Gas Natural. La companyia assegura, però, que ara ja només queden 300 abonats sense servei i que en les pròximes hores es restablirà la normalitat al barri.

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat a RAC1 que té constància de part de la companyia que el gas tornarà aquest dijous al matí mateix. Amb tot, ha dit: "Fins que no ho vegi no m'ho crec".

Se segueixen investigant les causes de la filtració d'aigua

El regidor del districte, Eduard Freixedes, va explicar ahir en una compareixença d'urgència que "l'expedient informatiu, però, continua obert, i serà d'aquí a uns dies quan s'hauran de determinar responsabilitats". El director de distribució de Gas Natural, Martó Solà, lluny d'entrar en picabaralles amb Endesa i Aigües de Barcelona, va subratllar que "el 92% de la xarxa ja funciona", i alhora va demanar disculpes als veïns.

stats