Ensenyament
Societat 10/05/2012

La Generalitat becarà els alumnes de primer d'Educació Primària en anglès de la UAB

Aquests futurs mestres, que faran tota la carrera en anglès excepte les matèries de llengua, rebran un ajut per estudiar a l'escola oficial d'idiomes

Sònia Sánchez
1 min

BarcelonaLa consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha anunciat avui que el seu departament oferirà beques per a l'estudi de l'anglès a les Escoles Oficials d'Idiomes (EOI) per a aquells alumnes de primer curs d'Educació Primària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que ho demanin.

Tal com va anunciar aquest centre al març, a partir del setembre, el grau d'Educació Primària a la UAB s'impartirà tot en anglès excepte les assignatures de llengua castellana i catalana. Per als alumnes del primer curs (entre 75 i 80 dels 300 que fan el grau), el Govern posarà a disposició ajuts per a fer cursos a l'EOI.

L'objectiu d'aquest nou grau de la UAB i l'ajut de la Generalitat és formar futurs mestres preparats per impartir les classes en anglès. "Cal una aposta valenta, necessitem professorat polivalent que pugui impartir classes en anglès. És una experiència innovadora i un missatge d'excel·lència", ha dit avui Rigau.

stats