Publicitat
Publicitat

La Generalitat cedeix 30 pisos a Càritas per evitar desnonaments

El novembre del 2011 ja es va fer una primera cessió de 31 habitatges

La Generalitat cedirà a Càritas 30 habitatges, que se sumen als 31 que ja li va cedir l'any passat. El director de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, Jaume Forn, i el director de Càritas Diocesana de Barcelona, Jordi Roglà, van signar dijous una ampliació del conveni del mes de setembre del 2011 per coordinar l'activitat relativa a programes d'habitatge social i afavorir, així, la inclusió de persones amb necessitats d'atenció especials. Amb aquest conveni Càritas i la Generalitat sumen esforços per donar resposta a les necessitats urgents d'habitatge, evitar desnonaments i afavorir la integració de les famílies.

El conveni es concreta en la cessió d'habitatges, en règim de lloguer, per donar resposta a situacions d'emergència social provinents de persones sense llar o desnonades per dificultats econòmiques. Des de la signatura del primer conveni s'han cedit un total de 61 habitatges, que se sumaran als 150 habitatges d'inclusió dels quals ja disposen Càritas i la seva fundació.

Dels 30 habitatges cedits ara a Càritas, n'hi ha 10 a Barcelona, 3 a Sant Andreu de la Barca, 3 a Vilafranca del Penedès, 3 a Vilanova i la Geltrú i 1 a Sant Boi de Llobregat, Montcada i Reixac, Badalona, Cornellà, el Masnou, el Prat de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Vilassar de Mar, Gavà i Gelida.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de