Política
Societat 21/06/2011

Gerard Figueras: “Entomo de bon grat tots els judicis que els ciutadans n’hagin pogut fer sense coneixement de causa. Fins i tot els més grollers”

El líder de la JNC rep fortes crítiques en el seu blog, malgrat haver fet públiques les seves disculpes. Figueras va ser interceptat diumenge conduint el seu vehicle a 165 km/h després d'haver esgotat tots els punts dels quals disposava

Redacció
1 min

BarcelonaEls ciutadans s'han mostrat poc comprensius amb el líder de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), Gerard Figueras, que diumenge va ser interceptat pels Mossos d'Esquadra conduint el seu vehicle a 165 km/h després d'haver esgotat tots els punts dels quals disposava.

Figueras ha rebut una gran allau de comentaris al seu article “Voluntat d'esmena” publicat ahir en el seu blog. La gran majoria li reclama la dimissió i li recorden que un diputat i llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració hauria de conèixer el règim jurídic de l'administració púbica.

El líder de la JNC, que en el seu article assegura que accepta “de bon grat tots els judicis que els ciutadans n’hagin pogut fer sense coneixement de causa”, va explicar que el motiu del seu excés de velocitat era arribar a l'hora “a una reunió important”, malgrat assegurar que no pretén justificar la seva falta. “Com a càrrec electe, no tinc la mateixa responsabilitat que qualsevol ciutadà, en tinc més, i em correspon donar exemple davant una situació com aquesta. Per això assumeixo la sanció que em correspongui com a justa i merescuda”, ha dit Figueras.

Gerard Figueras va prestar declaració ahir en un jutjats d'instrucció de Reus. El cas s'elevarà al Tribunal Superior de Catalunya en tractar-se d'un diputat i haver de seguir un procedeiment especial.

stats