Publicitat
Publicitat

Girona, el Vallès Oriental i Osona podrien superar aquest dimecres els 100 litres per metre quadrat

Protecció Civil manté activada la fase d'alerta del pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya Inuncat

Les pluges continuaran durant aquest dimarts a la nit i matinada i és molt probable que fins aquest dimecres a la una del migdia se superi el llindar de 100 litres per metre quadrat en diverses comarques. La direcció general de Protecció Civil (DGPC), que manté activat el pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya Inuncat en fase d'alerta, ha advertit que l'episodi de pluges i l'acumulació d'aigua podria afectar en les pròximes hores l'Alt Empordà, la Garrotxa, el Gironès, Osona, el Pla de l'Estany, la Selva i el Vallès Oriental. És per això que demana que s'extremin les precaucions en punts inundables i especialment vulnerables.

Amb menor probabilitat, també es pot superar el llindar de 100 l/m2 caiguts en 24 hores a les comarques de l'Alt Penedès, el Baix Empordà, el Baix Llobregat, el Baix Penedès, el Barcelonès, el Garraf, el Maresme, el Ripollès, el Vallès Occidental, l'Alt Camp, l'Anoia, el Bages, el Baix Camp, el Berguedà, la Conca de Barberà i el Tarragonès.

Protecció Civil, des del Centre de Coordinació d'Emergències CECAT, ha fet l'avís a tots els municipis afectats.

Les tempestes seguiran caient a totes les demarcacions excepte el sector nord-oest. Les més fortes es donaran a les comarques següents: Alt Camp, Alt Penedès, Baix Camp, Baix Empordà, Baix Llobregat, Baix Penedès, Barcelonès, Garraf, Gironès, Maresme, Selva, Tarragonès, Vallès Occidental i Vallès Oriental. A més, es manté un avís d'estat de la mar a la costa central i la de Girona.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT