METEOROLOGIA
Societat 23/01/2011

Glaçades generals i 10 sota zero al terç nord del país

Aquest diumenge poques zones s'escaparan de les temperatures sota zero i farà encara més fred, no només a l'alta muntanya, sinó també a les valls de la Cerdanya i el Ripollès

Marc Candela
1 min

BarcelonaLes temperatures estan caient en picat i aquest diumenge el comencem amb fred de rigorós hivern arreu. El termòmetre baixarà per sota els 10 graus negatius a alta muntanya però també a les valls de la Cerdanya o el Ripollès.

A la Catalunya central i a Ponent les mínimes fàcilment rondaran entre els 6 i els 9 graus negatius i a moltes comarques del Prelitoral les glaçades seran fins i tot una mica més intenses que les de dissabte. De fet, arran de mar el termòmetre també es podrà situar a l'entorn dels 0 graus i només en alguns punts de la costa Central, de l'Empordà i del sud de la costa Daurada s'escaparan de les glaçades.

Per altra banda, els ruixats que aquesta nit deixaran caure alguns flocs al Barcelonès, al Maresme i al Baix Llobregat aniran perdent força a mesura que avanci la matinada i diumenge a primera hora ja només quedaran alguns núvols residuals en aquest sector. De totes maneres, i tot i que el sol tornarà a ser el gran protagonista del dia, l'ambient es mantindrà de rigorós hivern arreu i ni tan sols a primera línia de la costa s'arribarà als 10 graus.

stats