Govern i oposició de Barcelona reivindiquen la "valentia" de Maria Rovira

Tots els grups expressen el seu suport a la regidora de la CUP

El govern municipal i els grups de l'oposició han coincidit a manifestar el seu suport i a alabar la " valentia" de la regidora de la CUP Maria Rovira per haver denunciat  en un article a l'ARA que l'1 de setembre va ser víctima d'una agressió sexual.

El primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, ha assegurat el fet de fer-ho públic ha estat "un acte de gran valentia" per part de Maria Rovira, que contribueix a fer visible l'existència d'aquestes actuacions sexistes.

El primer tinent d'alcalde ha assenyalat que la denúncia pública de la regidora cupaire "interpel·la" totes les administracions i els funcionaris que poden intervenir a l'hora d'eradicar "la xacra" dels comportaments sexistes contra les dones.

Pisarello ha assenyalat que l'agressió a Rovira és una prova que "les ciutats no són encara segures, sobretot per a les dones", i que cal treballar perquè els espais públics de les ciutats puguin ser per a tothom.

El portaveu de CiU, Joaquim Forn, ha assegurat que Maria Rovira, "en denunciar fa avançar la conscienciació" i obliga a "treballar d'una manera clara per eradicar" les agressions sexistes.

El tinent d'alcalde de Cultura, Jaume Collboni, i els presidents dels grups municipals de C's, ERC i PP (Carina Mejías, Alfred Bosch i Alberto Fernández, respectivament) han expressat el seu suport a la regidora de la CUP i la condemna a l' agressió sexual que ha patit en termes semblants.