Universitats
Societat 04/04/2012

El Govern nomena Salvador Alemany president del consell social de la UB

El president d'Abertis substitueix Joaquim Coello, que ha acabat el seu mandat

Ara
1 min

BarcelonaEl govern de la Generalitat ha nomenat el president d'Abertis, Salvador Alemany, nou president del consell social de la Universitat de Barcelona (UB) en substitució de Joaquim Coello, que ha finalitzat el seu mandat.

Alemany és també president del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement de la Generalitat de Catalunya. Entre el 2008 i el 2011 va presidir el Cercle d'Economia de Catalunya.

Llicenciat en Ciències Econòmiques per la UB i diplomat en aquest mateix títol per Esade, Alemany va ser president de la secció de bàsquet i vicepresident del FC Barcelona en el període 1986-2003.

El consell social és l'organisme a través del qual la societat civil s'implica en el funcionament i el govern de les universitats. Està format per representants del món social i econòmic i participa en la definició de criteris i prioritats de la seva planificació estratègica. El president és nomenat per acord del govern de la Generalitat per un mandat de quatre anys renovable per un únic període de la mateixa durada.

stats