Societat 24/04/2012

El Govern diu que en aquests moments no es pot menysprear Eurovegas

La directora general de Turisme, Marian Muro, destaca els beneficis d'aquest macrocomplex d'oci i d'hotels "més enllà del joc"

Thaïs Gutiérrez
1 min

BarcelonaLa directora general de Turisme de la Generalitat, Marian Muro, ha defensat aquest matí en una jornada sobre turisme organitzada per la consultora PwC que el projecte d'Eurovegas seria "positiu", especialment "en un moment com l'actual".

Muro ha destacat que el projecte ofereix altres productes i serveis més enllà del joc, i ha posat com a exemple que podria acollir grans congressos. "En aquest moment no podem menysprear aquest projecte", ha dit Muro, subratllant que "beneficiaria molts altres sectors que directament o indirectament es beneficien del turisme".

D'altra banda, Álvaro Klecker, soci responsable del sector Turisme de PwC, també ha destacat el benefici d'aquest projecte i ha dit que "sens dubte seria positiu, sobretot perquè crearia molts llocs de treball i això aniria molt bé, amb les taxes d'atur que tenim". Klecker ha explicat també que Eurovegas "no està pensat per a turistes locals, sinó per a turistes molt amants del joc que viatgen en avions privats i amb maletes carregades de milions". "És gent que al matí pot estar jugant a Macao i tenir una mala ratxa i venir a jugar a Eurovegas a la tarda", ha dit.

"És un públic internacional que juga uns sis mesos a l'any i necessita estar a prop d'una gran ciutat i d'un aeroport". A més, aquest expert en turisme ha destacat que el projecte "generarà molts llocs de treball, nous hotels i altres ofertes turístiques associades al complex". Sobre la batalla entre Madrid i Barcelona per aconseguir l'Eurovegas, Klecker ha dit: "Que guanyi el millor".

stats