Publicitat
Publicitat

"El Govern referma la defensa a capa i espasa del peatge a la C-16", a la portada del 'Regió 7'

Segons el diari, el conseller Recoder escolta "les propostes del Consorci Viari de la Catalunya Central" però no abaratirà el preu de l'autopista per descongestionar la C-55

' Regió 7': "El Govern referma la defensa a capa i espasa del peatge a la C-16" i afegeix que el conseller Recoder "no cedeix ni un mil·límetre en la negativa a abaratir el preu de l'autopista per descongestionar la C-55".

' Diari de Girona': "Salut no garanteix que Medicina i Infermeria es facin al costat de Trueta". El diari explica que la Generalitat no té pressupost per a la construcció de la nova Facultat de Medicina i Infermeria de Recerca Biomèdica al costat del futur centre sanitari Josep Trueta, almenys, fins l'any 2014.

' El punt Avui': "Indignació a les Gavarres pel pas d'un ral·li francès", a la portada de l'edició de les comarques gironines. El diari afegeix que alguns veïns es queixen dels problemes d'accés que provocaria i pel perill d'incendi.

' Diari Ebre': "Protesta indefinida pel deute de la cooperativa". A la fotografia de portada, "l'empresari de l'Aldea Javier García reclama el cobrament de desenes de milers d'euros que se li deuen per instal·lacions de reg".

' El Segre': "Interior insta que pagesos contractin seguretat privada contra els robatoris al camp".

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de