Publicitat
Publicitat

El Govern es pronuncia sobre Eurovegas: "Tot apunta que o Barcelona o res"

Fonts de l'executiu català asseguren que tot i que no hi ha res decidit de forma definitiva, la candidatura catalana "té bona pinta"

Fonts del Govern s'han pronunciat aquest dimecres sobre la ubicació d'Eurovegas després que el periodista Ernesto Ekáizer assegurés que Barcelona és la ciutat escollida per instal·lar-hi el macrocomplex d'hotels i oci. Fonts de l'executiu català han destacat que "tot apunta que o Barcelona o res", tot i que han assegurat que "encara no hi ha res decidit oficialment". Segons el Govern, la candidatura catalana "té bona pinta".

Tanmateix, han explicat que està previst que a finals de mes el consell d'administració de l'empresa de Sheldon Adelson visiti Barcelona i Madrid per seguir parlant de l'emplaçament del macrocomplex, i l'executiu català confia que aquesta reunió serveixi per acabar de convèncer el magnat nord-americà dels avantatges de Barcelona. Des del Govern asseguren que aquesta trobada no serà la setmana vinent, com estan dient alguns mitjans, sinó a finals de mes. "Estem mantenint el calendari inicial que teníem previst", han dit, segons el qual Adelson podria anunciar oficialment on anirà Eurovegas el proper juliol.


Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de