Societat 13/06/2012

El Govern es pronuncia sobre Eurovegas: "Tot apunta que o Barcelona o res"

Fonts de l'executiu català asseguren que tot i que no hi ha res decidit de forma definitiva, la candidatura catalana "té bona pinta"

A. Balanzà / T.Gutiérrez
1 min

BarcelonaFonts del Govern s'han pronunciat aquest dimecres sobre la ubicació d'Eurovegas després que el periodista Ernesto Ekáizer assegurés que Barcelona és la ciutat escollida per instal·lar-hi el macrocomplex d'hotels i oci. Fonts de l'executiu català han destacat que "tot apunta que o Barcelona o res", tot i que han assegurat que "encara no hi ha res decidit oficialment". Segons el Govern, la candidatura catalana "té bona pinta".

Tanmateix, han explicat que està previst que a finals de mes el consell d'administració de l'empresa de Sheldon Adelson visiti Barcelona i Madrid per seguir parlant de l'emplaçament del macrocomplex, i l'executiu català confia que aquesta reunió serveixi per acabar de convèncer el magnat nord-americà dels avantatges de Barcelona. Des del Govern asseguren que aquesta trobada no serà la setmana vinent, com estan dient alguns mitjans, sinó a finals de mes. "Estem mantenint el calendari inicial que teníem previst", han dit, segons el qual Adelson podria anunciar oficialment on anirà Eurovegas el proper juliol.

stats