PROJECTE EMPRESARIAL
Societat 06/09/2012

El Govern ja té tancada una inversió alternativa a Eurovegas

Es tracta d'un projecte del sector del turisme i dels negocis i d'una envergadura similar a la del complex de Sheldon Adelson

Lara Bonilla
1 min
El president de la Generalitat, Artur Mas, a Catalunya Ràdio / PERE VIRGILI

BarcelonaEl Govern ja té coll avall que Barcelona no acollirà Eurovegas però ja té tancat un projecte inversor alternatiu i d’una envergadura similar al complex d'oci de Sheldon Adelson, tot i que no estarà vinculat al joc ni s’ubicarà en els terrenys que es van oferir al magnat nord-americà, els del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Es tracta d’una inversió vinculada al turisme i als negocis, i ja està lligat, també, el finançament per tirar endavant aquest projecte.

El president Artur Mas presentarà aquest divendres els detalls de la inversió.

De fet, en una entrevista a Catalunya Ràdio, Mas ja va donar aquest dijous pràcticament per perduda la possibilitat que Eurovegas es construeixi a Barcelona.

I és que el 31 d’agost caducaven les condicions pactades en les negociacions per a la construcció d'Eurovegas a Catalunya i des d'aquell dia l'executiu català té "les mans lliures" per "fer altres coses", entre elles, tancar la nova inversió que l'executiu català ha fet aquest dijous.

stats