Els dècims de la Grossa 2014 es podran comprar per internet a partir de setembre

Les entitats també podran vendre'n participacions, tal com fan amb la Loteria de NadalEls dècims de la Grossa de Cap d'Any d'aquest 2014 es podran comprar per internet a partir de setembre des de la pàgina web de Loteria de Catalunya o les pàgines web dels comerços que comercialitzin aquesta loteria. Ho ha anunciat aquest dilluns la directora general de Tributs i Joc, Elsa Artadi. Com l'any passat, també es podran comprar a través dels punts de venda de Loteria de Catalunya i en comerços.

Una altra de les novetats és que les entitats –socials, esportives, lúdiques o educatives– podran vendre'n participacions, tal com fan amb la Loteria de Nadal. A partir de la setmana que ve les entitats podran reservar un número concret a través del punt de venda més proper de Loteria de Catalunya, per telèfon al 93 554 7440 o a través del correu electrònic loteriadecatalunya.atencio@gencat.cat. Els únics números que no es podran demanar són el 01714, el 02014 i el 91114, perquè es preveu que siguin els més sol·licitats.

Enguany es posaran a la venda 50 milions d'euros (100 sèries per número). Són 20 milions d'euros més que l'any passat. Els dècims, que mantindran el preu de 5 euros, es posaran a la venda entre finals de juny i principis de juliol.

En la Grossa de Cap d'Any del 2013 es van recaptar més de 5,8 milions d'euros, que es destinaran a programes per a la infància i la joventut. Serà el departament de Benestar Social i Família el que concreti aquests programes.

El sorteig es mantindrà el 31 de desembre però encara s'ha de concretar el lloc i el dia.
Més continguts de