SOCIETAT
Societat 14/10/2011

Un jove mor apunyalat a Badalona després d'una discussió

L'agressor és José Luis H. C., de 55 anys i veí del Masnou.

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos han detingut José Luis H. C., de 55 anys i veí del Masnou, com a presumpte autor d'un apunyalament mortal a Badalona.

Els fets es van produir sobre les 22 hores d'ahir, quan els agents van ser alertats d'una possible baralla entre dos homes a un carrer del barri de la Salut de la localitat. El motiu de la discussió podria ser la decisió del consistori badaloní d'eliminar els bancs dels carrers per evitar la presència de persones sense sostre, segons apunta RAC1.

El presumpte agressor hauria pujat a casa seva per agafar l'arma i després hauria tornat al carrer per matar el jove. La víctima, de 30 anys i veí de Badalona, va ser assistit pels serveis mèdics, que van certificar la mort al mateix lloc dels fets.

L'Àrea Territorial d'Investigació de la Regió Metropolitana Nord s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir els fets i el jutge ha decretat secret de sumari.

El mateix alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol, ha confirmat la notícia poc després al seu perfil de Facebook amb un missatge en què es podia llegir: "La unitat especial de la Guàrdia Urbana de Badalona que ha començat, fa pocs dies, tasques de control nocturn deté un individu per assassinar una persona al barri de la Salut. Fa falta ordre a moltes zones de Badalona!".

stats