SOCIETAT
Societat 12/01/2012

La Guàrdia Urbana deté quatre homes que intentaven segrestar un jove al carrer Balmes

Van introduir la víctima en un vehicle intimidant-lo i amenaçant-lo

Ara
1 min

BarcelonaLa Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir ahir quatre individus que intentaven segrestar un jove al carrer Balmes de Barcelona.

Cap a les vuit del vespre, una patrulla de mossos es va dirigir a la cruïlla dels carrers Diputació amb Balmes per una baralla entre joves.

Un cop allà, dos testimonis van explicar que quatre joves havien agredint un cinquè i, després d’obligar-lo a entrar en un vehicle, se l’havien endut. Tot seguit, els agents van facilitar a través de l’emissora les dades del vehicle, que va ser localitzat poc després a la plaça Espanya.

Després d’aturar el vehicle, van comprovar que a dins hi havia el jove que havia patit l’agressió, i els presumptes segrestadors, els quals van ser detinguts una vegada comprovats tots el fets. Els quatre detinguts, d’entre 31 i 35 anys, van passar a disposició judicial.

Sembla que l’origen es va produir per un deute que podria tenir la víctima amb una sisena persona.

Als detinguts se’ls va intervenir una arma blanca, i en l’escorcoll del vehicle els agents van localitzar un matxet d’11 centímetres, dos tornavisos, una balança de precisió i diverses eines per manipular substàncies estupefaents.

L’agredit va ser traslladat al centre sanitari del carrer Manso, on va ser assistit.

stats