Societat 09/05/2011

La Guàrdia Urbana ja 's'entrena' a perseguir el nudisme

Una model amb poca roba ha hagut de respondre avui les preguntes dels agents abans de poder continuar amb la sessió fotogràfica al carrer. Això sí, ho ha hagut de fer en un lloc menys cèntric que el passeig Lluís Companys

Redacció
1 min
La sessió de fotos abans que fos interrompuda per la Guàrdia Urbana / MANOLO GARCÍA

BARCELONAA pocs dies de l'entrada en vigor de la nova ordenança que prohibirà anar despullat pels carrers de Barcelona, la Guàrdia Urbana semblava avui haver començat a fer les primeres proves per perseguir nudisme i semi-nudisme. Aquest matí, els agents han interromput una sessió de fotos amb una model que vestia només un tanga al passeig Lluís Companys. Els responsables de la sessió, però, disposaven del permís i els agents només els han pogut demanar que busquessin un emplaçament on no entorpissin tant el trànsit. Tenen, de fet, permís per a 20 sessions durant els proers dies. I ho faran al límit de la nova prohibició.

No obstant això, l'Ajuntament de Barcelona ja va remarcar en el moment d'aprovar l'ordenança que es perseguiran els particulars i no els projectes artístics -amb el pertinent permís– que puguin passejar-se amb poca roba en un moment determinat pels carrers de la ciutat.

stats