SUCCESSOS
Societat 01/11/2011

Almenys onze ferits a Heron City en caure daltabaix de la rampa d'un pàrquing

L'aglomeració de gent hauria fet cedir una barana de vidre que protegeix l'accés a l'aparcament i unes 30 persones s'han precipitat per la rampa, segons informacions de l'Ajuntament

Ara
1 min

BarcelonaOnze persones han resultat ferides de diversa consideració i han hagut de ser traslladades a centres sanitaris aquest dimarts a la matinada al centre comercial Heron City de Barcelona. Segons les primeres dades facilitades per l'Ajuntament, un grup d'unes 30 persones han caigut daltabaix de la rampa d'accés a un pàrquing quan ha cedit la barana de vidre que la separa del carrer. La caiguda ha estat d'una alçada d'entre 3 i 5 metres, segons el punt de la rampa a què estava situada cada víctima, d'acord amb el primer balanç.

Tot apunta que s'ha produït una aglomeració en un punt on els implicats esperaven un autocar i que la gentada ha pressionat la barana de vidre, que no ha resistit el pes i ha caigut.

L'accident s'ha produït poc abans de dos quarts d'una de la matinada a l'accés al pàrquing del centre comercial situat al passeig Andreu Nin, a la cruïlla amb el carrer Pintor Alzamora, a Nou Barris.

A causa de l'accident 11 persones han hagut de ser traslladades a centres hospitalaris, per efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dels Bombers de Barcelona. Segons informacions proporcionades pel SEM, tres ferits lleus s'han traslladat al CAP de Cotxeres, dos de lleus s'han portat a l'Hospital de Sant Pau, dos de menys greus a l'Hospital del Mar i un de greu i tres de lleus a l'Hospital Vall d'Hebron. A més, però, també s'han atès altres persones al mateix lloc dels fets per contusions diverses.

Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació per establir les causes de l'accident i determinar si la barana estava en mal estat.

stats